top of page

Vaderdag Actie

Je kunt je vader natuurlijk een mooi stuk gereedschap geven, voor vaderdag. Maar... daarmee zet je hem wel aan het werk.

Een fles drank, hoe gewaardeerd misschien ook, is ook zó 2016. In de tijd waarin we ons allemaal realiseren dat een glaasje op zijn tijd best mag, maar wij in alle eerlijkheid weten dat alcohol niet echt heel erg goed is voor de gezondheid, kunnen we daar natuurlijk ook niet meer mee aankomen!

Met een ontspanningsmassage geef je je vader echter de kans om even helemaal tot rust te komen. Een half uur lang hoeft hij zich nergens druk om te maken, waarna hij als herboren weer richting huis kan vertrekken. Dat verdient hij wel een keertje, toch?! 

Ik verloot een GRATIS behandeling voor een lieve vader.

Geef hem op via de contactpagina (graag even zijn voor- en achternaam vermelden). Woensdagavond maak ik de winnaar bekend via een persoonlijk bericht. Heb je niets gehoord, dan is hij het helaas niet geworden.

Mocht hij de behandeling niet hebben gewonnen, maar wil je hem hier toch voor opgeven? Dan kun je tot zaterdag 17 juni een voucher voor een ontspanningsmassage reserveren voor € 17,50 (i.p.v. € 27,50). Deze kan hij in overleg inwisselen wanneer het hem uitkomt.

Met hartelijke groet,

Sandra van Ophemert

Want... ook mannen mogen wel eens ontspannen!

bottom of page